FLL off-season

Kun je ook maar geen genoeg krijgen van de FIRST LEGO League en baal je als een stekker dat het seizoen er zo snel al weer op zit? Geen paniek! STEAMup organiseert jaarlijks het FLL off-season event. Dit event is niet bedoeld om je te kwalificeren voor een wereldtoernooi, maar om nog een keer samen bezig te zijn met FLL activiteiten, om oude FLL vrienden te ontmoeten en nieuwe FLL vrienden te maken. En natuurlijk om samen weer een mooi FLL feestje te bouwen.

Wat is er anders tijdens de off-season?

Zoals gezegd, met de FLL off-season kwalificeer je je niet voor een wereldtoernooi. Maar we willen jullie wel uitdagen! En dus hebben wij een aantal nieuwe opdrachten bedacht.
De FLL onderdelen blijven bestaan, met uitzondering van het project. De robotwedstrijd én de core values blijven bestaan maar wel in een iets ander jasje:

  • Jullie worden gekoppeld aan 3 andere teams. Met elk team speel je samen 1 ronde op de wedstrijdmat. De missies zijn die van dit jaar dus die kennen jullie.
  • De uitdaging ligt in de samenwerking. Pas op de dag zelf koppelen we jullie aan de andere teams. Uiteraard krijgen jullie even de tijd om te overleggen én te oefenen.
  • Maak een poster waarop je je team presenteert en aan de jury laat zien hoe jullie FLL proces is verlopen! Je bent hierbij vrij in de vorm en materiaal keuze.

En hiermee lichten we nog maar een puntje van de sluier op voor wat betreft de nieuwe opdrachten. De rest krijgen jullie op de dag zelf te horen. Laat je verrassen!

FLL off-season 2018

De FLL off-season 2018 zal plaatsvinden op zondag 3 juni in Eindhoven.
Locatie: Lorentz Casimir lyceum, Celebeslaan 10-20 te Eindhoven.
Tijd: 10.00-17.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)

Wil je meedoen, meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaande link. We hebben slechts ruimte voor 24 teams. Na aanmelding krijg je van ons alle informatie.
Inschrijven: inschrijven FLL off-season 2018

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via offseason[@]steamup.eu. Vermeld in je mail even duidelijk je contactgegevens zodat we je makkelijk kunnen bereiken.

 

FLL off-season event Eindhoven 2017

Op 16 mei 2017 was er tijdens de Dutch Technology Week (15-20 mei) en tijdens Night of the nerds weer een FLL off-season event. Dit jaar met nog meer internationale teams, naast onze Belgisch vrienden was er ook een Spaans team!
(zie: de foto’s van FLL off-season 2016) en de FLL off-season 2017

Als dat geen inspiratie biedt!

FLL offseason2017